torsdag 3 december 2015

Skivmässa i Solnahallen Lördag 27e februari 2016

The biggest recordfair in Scandinavia

Sveriges (och Skandinaviens) största skivmässa - Lördag 27e februari 2016.  Öppet kl 10-16, i SOLNAHALLEN , Solna.

Välkommen att botanisera i Sveriges, ja till och med Skandinaviens, största skivutbud. En hall fylld med kunniga säljare och 600 METER skivdisk. Cd, dvd och vinyl! Fler plattor än på något annat ställe. Kom och leta - Kom och fråga!

Säljargolvet är välfyllt som alltid. Fullt av heta plattor - både lågpris och högprisobjekt. ca 140 olika säljare på plats!

Lätt att hitta (snett emot Råsunda stadion). 10 min med T-bana (T-Station: Solna centrum) från centrala Stockholm. Pendeltåg: Solna stn. Gatuadress: Ankdammsgatan 46, Solna. Cafeteria med fika, hamburgare, öl, m.m. finns!  Entré: 50:-

Denna skivmässa som arrangeras av SUNJAY PRODUCTION AB är den s.k. originalskivmässan i Solnahallen.Skivmässan återkommer två gånger per år: alltid sista lördagen i september/eller första lördagen i oktober,samt första eller andra lördagen i mars/alternativt sista lördagen i februari. En hel hall med kunskap. Internet är bra, men komplettera gärna med ett fysiskt besök på Sveriges största skivmässa. Mycket blir sagt på en skivmässa, information är lätt att få även här, ett passionerat intresse för musik och cd/lp delas gärna med andra, fråga, sök, botanisera och mingla. Upplev en skivmässa - hitta plattorna du söker och bli tipsad om de du inte visste fanns.


Jag har som vanligt ett bord på samma ställe som jag haft i alla år.
MVH Christer